BannerWillemAlexanderpark

Heerlijk die Willem-Alexanderfontein!

Heerlijk die fontein in het Willem-Alexanderpark!De fontein in het Willem-Alexanderpark komt in deze warme junidagen wel heel goed van pas. De kleine en grote kinderen vermaken zich buitengewoon goed. Wat een perfecte keuze destijds in de voorbereidende fase van ons park!

Avondvierdaagse van Teteringen

Het Willem-Alexanderpark was het decor voor de Avondvierdaagse van TeteringenVoor de 46ste avondvierdaagse hadden zich maar liefst 971 deelnemers ingeschreven. Op dinsdag en woensdag was de start op het Willem-Alexanderpark en oh, wat was het warm! Het was een geweldige editie, met veel vrijwilligers die met veel plezier hun taak uitvoerden, muziek onderweg van FFF-Anders, Klepzijkers, Ikzouhetniewete en Kennieharder. Er hebben zich geen problemen voorgedaan en onderweg was er elke dag een traktatie van de ondernemers uit Teteringen. En wat smaakte het goed, dat ijsje! Conclusie: een groot Teterings evenement!

Foto's op schakelkast Willem-Alexanderpark

Op de meterkast in het Willem-Alexanderpark staan foto'sIn samenwerking met de gemeente heeft de Heemkundekring Teteringen de schakelkast in het Willem-Alexanderpark voorzien van tekst en foto’s. Foto's zoals het er heel lang geleden op die plek uitzag. Zo’n beplakte kast is een veel mooier aanzicht en geeft de benieuwde langskomer veel informatie over hoe deze plek er vroeger uitzag.

Menu

Gegevens

KVK nummer: 83340114

Willem-Alexanderpark Teteringen

Correspondentieadres:
Heesterbos 33
4847 CW Teteringen

secretariaat@willem-alexanderpark.nl