BannerWillemAlexanderpark

Vrijwilliger worden

103 Foto Vrijwilligers Bezig 2023Onze vrijwilligers gaan iedere keer weer lachend aan de slag in ons Willem-Alexanderpark. In het voorjaar houden zij zoveel mogelijk het park onkruidvrij, in de zomer is daarnaast de watervoorziening van belang en het najaar laat zich altijd gelden met heel veel dor blad.

De vrijwilligers lopen dan in het mechanische blazersspoor van hovenier Ken Kemerink om de speciale korven hiermee te kunnen vullen. Wat opvalt is steeds het grote enthousiasme waarmee de klus wordt geklaard. Iedereen uitgedost in een geel hesje met op de rugzijde de tekst ‘Vrijwilliger Willem-Alexanderpark’ is iedereen gelijk. Er wordt soepel samengewerkt alsof deze ongeveer gelijke mix van mannen en vrouwen niet anders gewend is. Een team waar alle Teteringenaren trots op mogen zijn.

Ben je geïnteresseerd om ook de handen uit de mouwen te steken in ons Willem-Alexanderpark, meld je dan bij het secretariaat via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Menu

Gegevens

KVK nummer: 83340114

Willem-Alexanderpark Teteringen

Correspondentieadres:
Heesterbos 33
4847 CW Teteringen

secretariaat@willem-alexanderpark.nl