BannerWillemAlexanderpark

Laatste schoffelronde voor 2023

Laatste Schoffelronde Willem-Alexanderpark 2023Het Willem-Alexanderpark is na een uitgebreide schoffelbeurt op zaterdagmorgen 21 oktober zo goed als klaar voor de winter. Veertien harde werkers, mannen en vrouwen in gele hesjes, werden na gedane arbeid op het terras van de Dorpsherberg met erwtensoep en worstenbroodjes door stichtingsvoorzitter Willem Raaijmakers bedankt voor hun inzet, vandaag en alle eerdere keren. Dit gold ook degenen van het vrijwilligersteam die dit keer verhinderd waren.

Willem Raaijmakers memoreerde de hoogtepunten van het eerste jaar Willem-Alexanderpark, zoals het planten van de duizenden tulpen, die naar verwachting komend voorjaar voor de tweede keer hun kopjes boven de aarde gaan uitsteken; de komst van het evenwichtstoestel in de kinderhoek en de bouw van de eigen website waar je nu op zit!

Willem Raaijmakers kondigde aan dat komend jaar aan de elf lantaarnpalen rond het park baskets met planten op een hoogte van ongeveer twee meter ter verdere verfraaiing zullen worden opgehangen.

Er wacht de vrijwilligers een van de komende weken nog een laatste klus. De gemeente Breda stelt nog eens negenhonderd planten ter beschikking ter verdere verdichting van het steeds weelderiger wordende groen. De herinnering aan de stenen vlakte die het Willem-Alexanderplein ooit was, vervaagt steeds meer.

Menu

Gegevens

KVK nummer: 83340114

Willem-Alexanderpark Teteringen

Correspondentieadres:
Heesterbos 33
4847 CW Teteringen

secretariaat@willem-alexanderpark.nl