BannerWillemAlexanderpark

Advies in Greenhopper: "Niet alles gelijk willen"

Greenhopper op het Willem-AlexanderparkVrijdag 3 november was de laatste mogelijkheid om in de speciaal hiervoor in het Willem-Alexanderpark geplaatste unit van Greenhopper advies te krijgen over het zo energie-neutraal mogelijk maken van de woning.

Direct na negen uur al ontvangen de adviseurs van de gemeente Breda in hun mobiele behuizing de eerste geïnteresseerden: man, vrouw; jong en oud.

“Lang niet iedereen weet waar te beginnen,” ervaart Eline van de gemeente uit vragen die op haar afkomen. “De energietransitie is nieuw voor ons allemaal. Ga stapsgewijs te werk. Je moet niet teveel ineens willen doen”.

Een collega vult aan: “Ik kom ook bij mensen thuis. Als de gordijnen vóór de verwarming hangen, in plaats van erachter, ben ik al niet voor niets geweest. Het begint simpel. Ook wat kosten betreft.”

De ‘Greenhoppers’ houden op een lijst de bezoekersaantallen in het Willem-Alexanderpark bij en elders, want andere stadsdelen krijgen de Greenhopper ook op bezoek. “We zijn niet ontevreden over de opkomst. Ondanks dat de burger door de relatief hoge temperaturen nog niet erg met de kou bezig is.”

Menu

Gegevens

KVK nummer: 83340114

Willem-Alexanderpark Teteringen

Correspondentieadres:
Heesterbos 33
4847 CW Teteringen

secretariaat@willem-alexanderpark.nl