BannerWillemAlexanderpark

Dorpsmaaltijd Teteringen

Van 26 augustus 2023 14:00 tot 26 augustus 2023 16:00
Geplaatst door Robby van der Zande
Categorieën: Agenda
Gezien: 109

ALLE GENERATIES SAMEN AAN TAFEL TIJDENS DE DORPSMAALTIJD OP 26 AUGUSTUS. Dit jaar zal alweer de 4e editie van de Dorpsmaaltijd Teteringen plaatsvinden. Zoals bij voorgaande jaren zal deze maaltijd weer in het teken staan van gezelligheid, de ontmoeting tussen jong en oud, samen eten en gezellig entertainment.

Op zaterdag 26 augustus zal er op het Willem-Alexanderpark weer een grote tent aanwezig zijn om alle deelnemers te verwennen met een heerlijk 3-gangen menu. Om echt alle generaties samen te brengen wordt dit weer bereid en uitgeserveerd door uw eigen dorpsgenoten. Daarnaast zorgen wij met een groot podium voor goed entertainment tussen het eten door.

De kaarten voor de maaltijd zijn ook dit jaar € 17,50 per persoon en de kaarten zijn te koop bij de Dorpsherberg en Dorpshuis ’t Web. Aansluitend aan de maaltijd zal vanaf 16:00 uur de tweede editie van de Dorpsborrel plaatsvinden met als grote verrassing "Het Groot Teterings Orkest" en ander leuk muzikaal entertainment. We gaan er weer een onvergetelijke dag van maken. Koop snel uw kaartje en kom samen met ons deze geweldige dag beleven!

Menu

Gegevens

KVK nummer: 83340114

Willem-Alexanderpark Teteringen

Correspondentieadres:
Heesterbos 33
4847 CW Teteringen

secretariaat@willem-alexanderpark.nl